Redirecţionarea a 2% din impozitul anual către Asociaţia “Eternul Maramureş”

Aşa cum ne-a obişnuit an de an statul nostru, după depunerea fişelor fiscale care atestă plata / încasarea la bugetul de stat a impozitului pe venit se poate direcţiona suma reprezentând până la 2% din impozitul anual.

Dacă dumneavoastră condideraţi că merităm să direcţionaţi către noi această sumă, vă mulţumim şi vă invităm să descărcaţi, să completaţi şi să depuneţi, la Administraţia Fiscală de care aparţineţi, formularul de mai jos, completat cu suma de 2% din impozit. Dacă dumneavoastră consideraţi că nu merităm, vă mulţumim. Considerăm că mai avem multe “teme de făcut” aşa că, oricum vă mulţumim că sunteţi alături de noi. Mai jos aveți declarația pe care puteți să o descărcați și să o depuneți la circumscripția fiscală de care aparțineți (NU LA PRIMĂRIE, CI LA FINANȚELE PUBLICE)

Declaratia 230 Eternul Maramures 2015 – fișier pdf cu instrucțiuni (pentru descărcarea programului cu care se deschid fișierele de acest fel folosiți Acrobat Reader de la link-ul următor: Acrobat reader 11 )

sau

D230 2015 Eternul Maramures

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *