Unirea TV, la un gest distanță

Blocul Unității Naționale, cu sprijinul Platformei Unioniste Acțiunea 2012, a demarat campania de strângere de fonduri pentru lansarea unei televiziuni românești în Republica Moldova, Unirea TV.

unirea

Sub genericul „Pune umărul pentru lansarea Unirea TV!”, Blocul Unității Naționale semnalează necesitatea înființării unui post de televiziune independent, care să contrabalanseze propaganda promovată de televiziunile rusești.

Dragi prieteni din România, din Republica Moldova și din Diaspora, avem nevoie de ajutorul vostru! Este primul nostru proiect de anvergură în care efortul absolut fiecăruia va conta. Partea bună este că putem contribui toți – fie prin donații, fie prin simpla distribuire a informației despre această campanie. Partea și mai bună este că prin implicarea în această campanie, oricine va putea spune, atunci când vom face reunirea, că a contribuit la reîntregirea Țării. Partea cea mai bună e că prin acest proiect avem ocazia perfectă să demonstrăm că, într-adevăr, Unirea Face Puterea și că unioniștii de pretutindeni reprezintă o forță!”, a declarat Constantin Codreanu, reprezentantul Blocului Unității Naționale.

Codreanu a explicat că Unirea TV este vitală în Republica Moldova în contextul în care peste 80% din spațiul media este dominat de posturile TV din Rusia, iar canalele de televiziune autohtone sunt controlate politic.

Oamenii nu au acces la informații din surse independente și sunt victime ale acestei situații dezastruoase. A venit timpul să lansăm un post TV independent în Republica Moldova care să nu stea la cheremul oligarhilor. Un post care să nu manipuleze și să informeze corect. Trebuie să oprim îndobitocirea cetățenilor cu falsuri istorice și informații distorsionate din prezent. Informarea corectă este un pas decisiv spre reîntregire prin creșterea numărului unioniștilor”, argumentează Blocul Unității Naționale.

Inițiatorii demersului pun la dispoziție și modalitățile prin care cei interesați de campania pentru Unirea TV pot contribui:

DONAȚII

PayPal: contact.bun@gmail.com

Donaţii MDL

MOLDMD2X334
IBAN: 2258A34381
Banca Beneficiară: BC „Moldinconbank”S.A.
AO TINERII MOLDOVEI, IDNP: 1015620001000

Donații EURO sau RON

EURO – Cont RO54RNCB0088142679350002
RON – Cont RO81RNCB0088142679350001

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, Filiala Universitate,
Bd. Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, Bucureşti,
Cod poştal 030016
Asociația „Platforma Unionistă Acțiunea 2012”
Str. Academiei 37-35, Ap. 2, Cod poștal 10013
Cod Swift RNCBROBU și Cod BIC RNCB

Sursa: http://infoprut.ro/

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 lansează campania „Din dragoste pentru Basarabia”, pentru susținerea postului Unirea TV, prima televiziune 100% românească și independentă din Republica Moldova.

Toți cei interesați să contribuie la înființarea televiziunii Unirea TV pot licita în perioada 1 martie – 31 martie pentru un parfum Luviane, o geantă Bookleta, articole de îmbracăminte de la Urzeală sau Folks  și alte surprize care se regăsesc pe site-ul actiunea2012.ro. Toate produsele au fost donate de partenerii proiectului, printre care amintim: pensiunea Brandeberg, SweetPaprika, Maurt, LogoShop și mulți alții.

basarabia-fara-piticoolDetalii aici http://actiunea2012.ro/licitam-pentru-unireatv.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *